A Mi Hazánk Mozgalom ismét felhívja a döntéshozók figyelmét, hogy haladéktalanul állítsák le a cigány integrációs programok finanszírozását, és a fehérgalléros, cigány bűnözők által vezetett szervezetek – mint például a Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat vagy az Országos Roma Önkormányzat – támogatását. A Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzatról ma derült ki, hogy éves költségvetési támogatásának hússzorosát, 177 millió forint tartozást halmozott fel, így a Nemzeti Adó- és Vámhivatal zárolta a bankszámláját. Ez is bizonyítja azt az általunk korábban már hangoztatott tényt, hogy ezek a szervezetek a fehérgalléros bűnözés melegágyai, amelyeknek komoly felelőssége van abban, hogy a magyar-cigány együttélés továbbra is feszültségekkel terhelt.

A különböző kormányok az elmúlt 30 évben ezermilliárdokat költöttek a cigányok felzárkóztatására, ám ezeket az összegeket üzletszerűen lopják el évtizedek óta, de mind a balliberális kormányok, mind a Fidesz szemet huny a cigányvezetők bűncselekményei fölött, a beígért romaszavazatokért cserébe.

A Mi Hazánk Mozgalom a cigányintegrációra feleslegesen elköltött milliárdokat a közbiztonság megerősítésére, a csendőrség felállítására, és az oktatásban a szegregáció megteremtésére fordítaná.

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke

 

 

X