Látszatintézkedés a kormány rendelete, kötelező érvényű emelést várunk a munkába járás támogatásához!

A Mi Hazánk továbbra is tartja magát ahhoz, hogy emeljék fel 40 forint/kilométerre az üzemanyag-költségtérítést, hogy teljesen fedezze a bejárási költségeket. A kormány korábbi javaslatunkat felemásan fogadta meg, hiszen a korábbi 15 forintot megduplázva 30-ra emelte az összeget. Természetesen a kormányzati propaganda igyekszik minél jobban ünnepeltetni magát, mi is jó iránynak tartjuk az emelést, de továbbra is 40 forintot szeretnénk.

Nem esik szó egy nagyon fontos részletről, hogy ez a támogatás még így is csak adható, nem kötelezően adandó, tehát nagy valószínűséggel számos munkáltató nem fog élni ezzel a lehetőséggel. Már most vannak információink, hogy sokan csak a korábbi minimum összeg dupláját biztosítják, tehát a 9 forint kétszeresét.

Ne csak adható legyen az üzemanyag-költségtérítés, hanem kötelező!
Elvárjuk a kormánytól, hogy a jelenlegi válságos időszakban védje meg a magyar családokat, amikor egyre magasabb a rezsi és az infláció, nem beszélve a hatalmas üzemanyagárakról, legalább ehhez a 30 forint/kilométerben megszabott támogatáshoz jussanak hozzá kivétel nélkül a magyar dolgozók.

Lantos János, a Mi Hazánk munkaügyi kabinetjének elnöke

További bejegyzések

Folytatódik Szegeden a kínai akkumulátorgyár terjeszkedése!

Dér Dániel

Vendégmunkások és büntetett előéletűek is honvédek lehetnek ezentúl, de az oltatlanok, hazafiak és önkormányzati képviselők nem!

Dér Dániel

Megerősödve folytatja tovább a küzdelmet a Mi Hazánk a vendégmunkás-invázió ellen

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben