Nógrád megye több kimutatás alapján is az egyik legnagyobb vesztese az elmúlt évek kormányainak. A régióban a bérek jóval elmaradnak az országos átlagtól, emellett a cigány népesség nagy aránya, és az életmódjukból fakadó konfliktusok is keserítik az itt élők hétköznapjait.

A minap Gurcsány Ferenc és vándorcirkusza látogatott el Salgótarjánra, a megye székhelyére. Az exminiszterelnököt ezúttal nem szelfibotos fiatalok várták.

Az akcióról a megyei sajtó is beszámolót közölt.

A Mi Hazánk Ifjai Tóth Dalma vezetésével a helyszínen feliratokkal és molinóval fogadták a baloldali összefogás szellemi vezérét. 

 

 

Gyurcsány Ferenc utcafórumot hirdetett, amin a régi MSZMP hívek jelentek meg szívükben a vörös csillaggal, azonban azok a korok elmúltak már. A Mi Hazánk Ifjaival egyként képviselve a 21. századi jobboldali fiatalokat, érthetően tudtára adtuk a 2006-os szemkilövető Gyurcsánynak, hogy nem kérünk belőle.

A rendőrségi igazoltatás most sem maradhatott el, de Gyurcsányék korszakához képest ezúttal nem torkollott véres leverésbe a megmozdulásunk. 

Nem engedhetjük, hogy hazánk újból nemzetgyilkosok kezére jusson!

Se Gyurcsány, se Orbán! 

-írják Facebook oldalukon a Mi Hazánk Ifjai.

 

Magyarjelen.hu

X