Kedvcsináló nagycsaládos fényképpályázatot hirdet egymilliós díjazással Novák Előd

Kedvcsináló nagycsaládos fényképpályázatot hirdet A gyermek áldás címmel, egymillió forintos díjazással az egy évi képviselői jövedelme felajánlásából Novák Előd, miután soha olyan kevés gyermek nem született Magyarországon, mint tavaly.

A Mi Hazánk országgyűlési képviselője főként egy hiánypótló anyaotthon létrehozására, de egy későbbi kedvcsináló kismama-szépségverseny egymilliós díjazású fotópályázatára és a gyermekvállalás fontosságát hangsúlyozó társadalmi célú hirdetésekre is ajánlotta fel ez évi képviselői jövedelmét.

 

Az anyaotthont a válsághelyzetbe került várandós és kisgyermekes nőknek tervezik átmeneti szállásként, az abortuszok elkerülése érdekében, magyar életek megmentéséért. Novák Előd az adakozásra képes és hajlandó honfitársainkat is az állami támogatás nélkül működő Anya-Ország Alapítvány (https://anya-orszag.hu) támogatására buzdítja, hogy mielőbb megnyílhasson az anyaotthonuk.

 

 

A kedvcsináló nagycsaládos fényképpályázaton az akár több évvel korábbi fényképeken egyetlen család szerepelhet, legalább három gyerekkel, pozitív kisugárzással. A zsűri tagjai a Magyar Életért díj kitüntetettjei:

– a Fölszállott a páva 2015-ös gyerekkiadásának győztesei, a Haraszti ikrek tízgyerekes szülei, Haraszti Gáborné és férje,
– dr. Téglásy Imre abortusztúlélő, hétgyermekes életvédő, az Anya-Ország Alapítvány alapítója és felesége,
– a hazát a déli határon az ásotthalmi mezőőrség tagjaként fáradhatatlanul védő, nyolcgyermekes Nagy Sándor és felesége,
– az ötgyermekes dr. Csókay András nemzetközi elismertségű idegsebész és felesége,
– a négygyermekes dr. Pécsi Rita neveléskutató, felsőoktatási szakértő és férje.

A fényképeket a [email protected] címre várják június 15-éig, mindenki csak a saját családjáról küldhet be fényképe(ke)t, mellyel hozzájárul annak közzétételéhez is.

Az első helyezett 500 ezer, a második 300 ezer, a harmadik 200 ezer forint pénzdíjazásban részesül, illetve mindhárom család egy exkluzív parlamenti vendéglátást is nyer Novák Elődtől, a kupola tetejére való feljutási lehetőséggel együtt.

További bejegyzések

Megvédjük a turult!

Dér Dániel

A WHO kiszolgálása: kötelező szűrővizsgálat lesz

Dér Dániel

Toroczkai Orbánnak: „Milyen háttéralkut kötött a kormány a Metával?”

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben