Szeretnél a Mi Hazánk parlamenti gyakornoka lenni? Itt a lehetőség! Ha egyetemre jársz, vagy éppen most végeztél, nálunk a helyed! 

A gyakornoki programban az Országgyűlés őszi ülésszaka során megismerhetitek a plenáris üléseket, a bizottsági és szakpolitikai munkát, de a Mi Hazánk központi kommunikációjának szervezésébe, végrehajtásába, illetve a jogalkotási munkákba is betekintést nyerhettek, de akár önkormányzati képviselőink is fogadnak Titeket.

A program 2020. október elejétől november végéig tart, és rugalmasságot biztosít: bármilyen szak bármilyen tagozata mellett beilleszthető a tanulmányi munkába. Jelentkezési határidő: szeptember 25.

A gyakornokoknak közös programokat is szervezünk, amelyek során az Országgyűlés különböző szerveinek működését is megismerhetitek, de filmklubon és ifjúságpolitikai tartalmú beszélgetésen is részt vehettek.

A jelentkezést e-mailben kérjük benyújtani a [email protected] címre, melyhez önéletrajzot és egy, legfeljebb két A/4-es oldal terjedelmű motivációs levelet kérünk, amelyben megjelölitek, hogy mely szakterületekkel szeretnétek foglalkozni. Jelentkezz és legyél Te is a Mi Hazánk gyakornoka!

 

 

X