A Mi Hazánk, a Magyar Önvédelmi Mozgalom és más nemzeti szervezetek közös erődemonstrációt hirdettek Jászapátiba az ördög háromszögének is nevezett térség központjába.

A cigány érdekképviseleti szervezetek és a Fidesz összejátszásának köszönhetően a rendőrség vonulás helyett, csak statikus demonstrációt engedélyezett. A térség fideszes országgyűlési képviselője korábban kifejtette, hogy szerinte a Jászságot a Mi Hazánktól kell megvédeni. Bár a cigányok előzetesen ellentüntetéssel fenyegetőztek, a településre érkező magyarok ebből alig érzékeltek valamit.

A Mi Hazánk alelnöke Novák Előd meg is jegyezte, hogy a mozgalom az MSZP, a Momentum és még 52 másik szervezet tiltakozása ellenére is Jászapátiba érkezett, mert “minden magyar felelős minden magyarért”. Novák szerint a rendőrségi tiltások egyértelműen Pócs János nyomására történtek meg.

Dobrán Gyula a Mi Hazánk jászsági önkormányzati képviselője elmondta, hogy ha mi nem lépünk, akkor Magyarország elveszíti a Jászságot. Az országgyűlési képviselőjelölt leszögezte, ha jövöre a baloldal nyer, Magyarország végleg veszít.

A tisztességes ember a munkabérből alig tud megélni, amíg a drogterjesztők, uzsorások bővelkednek a vagyonban, a “fuxokban”, a luxusautókban!

Soha nem fogunk meghátrálni! Bajtársaimmal, a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjaival küzdeni fogunk a végsőkig, mert ez a mi hazánk! Ez a mi sorsunk, ez a mi szent küldetésünk! – ezt már László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője mondta.

Apáti István szerint a kialakult helyzett miatt a fő felelősség egyértelműen a Fideszé, hiszen a kétharmados kormányzás birtokában sem volt képes (két hét alatt ígérték) rendet tenni. A Mi Hazánk országgyűlési képviselője a liberális erők ajvékolását sem hagyta szó nélkül.

“A tornából felmentett, joghurton felnőtt, taknyos, momentumos, liberális elit próbál minket kioktatni, akikhez képest még egy üregi nyúl is bengáli tigrishez hasonló bátorsággal rendelkezik”

– fogalmazott. 

Az demonstráción egy olyan hazafias, önszerveződő, bajtársias erő vezetője is felszólalt, akit (szervezetével együtt) a Facebook évek óta törléssel, korlátozással sújt – természetesen a véleményszabadság jegyében. Az eseményről portálunk videós összefoglalót is készített, ahol az összes felszólalás látható lesz, így érdemes többször is felkeresni oldalunkat!

A beszédek sorát a Mi Hazánk kormányfőjelöltje zárta. (Ebben a cikkben a későbbiek során az ő felszólalása is látható lesz).

Nincs 20 évünk, hogy megmentsük az országot. Nincs már következő nemzedék. Csak mi tudjuk megóvni az országot. Néhány éven belül rendeznünk kell azt, amit rendezni kell. A Mi Hazánknak pedig van erre programja – közölte a pártelnök.

Erkölcstelen, gyáva politikusokkal van tele az ország.

Jászapáti polgármestere a polgármesterek szégyene

– tette hozzá.

Mint mondta, 2022-ben van utoljára lehetőségünk arra, hogy kitakarítsuk a Parlamentet, hogy következménye legyen az álszent politikusok sorozatos árulásának. Ha kell, akkor a barikádokon is találkozunk! Fel a győzelemre! – nyomatékosította gondolatait a rendezvény végén a Mi Hazánk Mozgalom vezetője.

Magyarjelen.hu

X