Jakab Péter hazugsággal próbálja támadni a Mi Hazánkat

Jakab Péter folytatja a Mi Hazánk Mozgalom támadását, a hazugságokat, csúsztatásokat tartalmazó lejárató kampányát.

Most egy videóval támadja a Mi Hazánkat, amelyben egy olyan fényképet mutat be, ahol pártelnökünk ül egy nyilvános rendezvényen, egy fogadáson számos más személlyel egy asztalnál, és az asztalnál ülnek Hoppál Péter és Jakab István fideszes képviselők is. Ezzel Jakab Péter azt a régi, tudatos hazugságot akarja erősíteni, hogy a Mi Hazánk a Fidesszel kokettál és “kaviárt” eszik, ahogy Jakab Péter állítja. A valóság azonban az, hogy a fénykép Törökország budapesti nagykövetségének a 2023. május 22-i rendezvényén készült, amelyre számos ország nagykövetét, diplomatáit hívták meg. Hoppál Péter a magyar-török kulturális évadért felelős kormánybiztos, Jakab István pedig a magyar-török kapcsolatokat ápoló parlamenti alelnökként kapott meghívást. A Mi Hazánk pedig elsőként sietett a törökországi földrengés áldozatainak a segítségére, nyilván ennek is szólt a pártelnök meghívása. A Jakab Péter által közzétett képen is látszik, hogy az asztalokon számok vannak, tehát a török nagykövetség döntötte el, hogy ki hol foglal helyet. Értelemszerűen a parlamenti képviselőket nem a nagykövetek asztalához ültették. Kaviár nem volt, helyette tradicionális török ételeket tartalmazott a vacsora, és semmilyen pártpolitikai része nem volt a fogadásnak. A másik fotón pedig Apáti Istvánt az Országgyűlés Irodaházának éttermében Riz Gábor fideszes képviselő szólította meg, hogy vitába szálljon vele az akkumulátorgyárakkal kapcsolatban, de Apáti Istvánt nem sikerült meggyőzni, ezt a debreceni közmeghallgatáson elmondott emlékezetes felszólalása is bizonyítja.

 

A helyzet az, hogy időnként elkerülhetetlen, hogy hivatalos minőségükben különböző pártokhoz tartozó képviselők találkozzanak, így van ez a bizottságokban, vagy akár az Interparlamentáris Unió (IPU) elnökségében is, ahol kormánypárti, balliberális és mihazánkos képviselők is helyet foglalnak. Ez természetesen semmiféle pártpolitikai együttműködést nem jelent, a demokrácia követeli meg, hogy akár Vadai Ágnessel is egy asztalnál üljön a Mi Hazánk frakcióvezetője, az IPU elnökségi ülésén. Jakab Péter azért nem szerepel ilyen testületekben, mert nincs frakciója. Nagykövetek pedig azért nem hívják meg, mert súlytalan, és mint ezek a lejáratási kísérletei is mutatják, teljesen komolytalan. Hivatalos, nyilvános rendezvényeken így nem, de elvtelen, öncélú politikai alkuk során már szinte minden párt politikusaival készült róla közös fotó, így aztán nehéz lenne megállapítani, hogy most éppen kiknek a megrendelésére igyekszik ennyire izzadságszagúan lejáratni a Mi Hazánkat.

További bejegyzések

A kormányzat hibája, hogy újra aszály fenyegeti az eredményes gazdálkodást!

Dér Dániel

Titkok a szűrővizsgálatok mögött: Magyarország az amerikai tőzsdén?

Dér Dániel

A Mi Hazánk elmúlt 1 éve 10 percben

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben