Horgászok a MOHOSZ szákjában

A horgászok több milliárd forintot fizetnek be a MOHOSZ számlájára, sajnos mindezért túlzott bürokráciát, túlzott szabályrendszert és eltúlzott vegzálásokat, büntetéseket kapnak cserébe. A Magyar Országos Horgász Szövetségnél jobban szeretik a pénzt, mint a horgászokat, pontosabban a horgászok pénzéért bármire képesek, de arra nem, hogy valódi képviseletet, nyugalmat és támogatást adjanak a horgászat hódolóinak.

Az élelemszerzéshez fűződő jogunk alapvető emberi jog. A természetes vizeken történő horgászattól el sem lehetne tiltani az embereket, mint ahogyan ezt nem is teszik meg máshol a világon. Egyszerű regisztrációval, minimális költséggel bárki horgászhat bármilyen természetes vizeken. Magyarországon ebből is komoly üzletet kovácsolnak egyesek a kormány asszisztálásával. A Mi Hazánk Mozgalom ezen is változtatni kíván, amint kormányra kerül.

További bejegyzések

Megvédjük a turult!

Dér Dániel

A WHO kiszolgálása: kötelező szűrővizsgálat lesz

Dér Dániel

Toroczkai Orbánnak: „Milyen háttéralkut kötött a kormány a Metával?”

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben