Felújítják a Budaörsi repülőtér melletti utat a Mi Hazánk javaslata nyomán, következhet a Ferihegyi

Novák Előd a Budaörsi repülőtér melletti út felújítására tavaly javasolt 100 millió forintot elkülöníteni az állam 2023-as költségvetésében, s bár akkor leszavazták, most végre megvalósulhat a XI. kerületi Repülőtéri út felújítása, miután Szecsődi Patrik, a Mi Hazánk újbudai önkormányzati képviselője is több alkalommal sürgette azt.

Novák Előd újabb célja a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre (Ferihegyre) vezető út felújíttatása az országimázs jegyében is, illetve Karácsony Gergely autósüldözését ellensúlyozandó a 4-es metró őrmezei végállomásánál többszintes, ingyenes parkolóház építtetése, mivel a P+R parkolók már reggel 8 óra előtt megtelnek, a parkolási maffia érdekei szerint. Bár a parkolási bevételek csak Újbudán több mint egymilliárd forintot hoznak, ebből egy forintot sem szánnak parkolóhelyek építésére.

Hazánk első nemzetközi repülőtere a Budaörsi repülőtér (közigazgatásilag Újbuda területén), ahol ma is számos országos rendezvény van, pl. a Magyar Honvédség haditechnikai bemutatója is itt volt 2019-ben. A repülőtér melletti út rendkívül méltatlan állapotú – ezzel indokolta tavalyi javaslatát Novák Előd, aki most Facebook-oldalán azt írta: bár az útfelújítás kivitelezése jelen állás szerint hagy némi kívánnivalót maga után, de igyekszünk odahatni, hogy a munka végül színvonalasan záruljon.

További bejegyzések

Megvédjük a turult!

Dér Dániel

A WHO kiszolgálása: kötelező szűrővizsgálat lesz

Dér Dániel

Toroczkai Orbánnak: „Milyen háttéralkut kötött a kormány a Metával?”

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben