Észak-Magyarországon annyira jók az állapotok, hogy még a szobroknak is lába kél!

122 kilogrammot nyomott az a sárgaréz szobor, amelyet három putnoki férfi 15 elemre darabolt, majd egy ózdi színesfém-átvevőhelyre vitték és megpróbálták jó pénzért eladni. A telep tulajdonosának éberségét elismerés illeti, hiszen a nem mindennapi darabok kapcsán azonnal a rendőrséghez fordult.

A balliberális oldal ilyen tett után azonnal rasszizmust szokott kiáltani, hiszen a tulajdonos a tapasztalatai alapján cselekedett és juttatta rendőrkézre a bűnözőket a félrenézés helyett.

Egyelőre nem ismert, hogy a három szobortolvaj milyen büntetést fog kapni a tettéért, mely nem puszta lopás, de barbarizmus és a kultúránk elleni merénylet is egyben, ami jól előrevetíti, hogy mi fog maradni hazánkból, ha ilyen vezetői maradnak, akik nemhogy két hét alatt nem tettek rendet, de még támogatják is az efféle szubkultúra térnyerését.

A Mi Hazánk a közrend helyreállítása érdekében létrehozná a csendőrséget, amelynek hatásköre élesen el kell, hogy határolódjon a rendőrségétől, hiszen az előbbi bűnmegelőzési, az utóbbi a nyomozati feladatkört tölti be. A tekintélyt parancsoló egyenruhát viselő, különleges kiképzést kapó csendőrség már megjelenésével is elriasztaná a bűnözőket, mint ahogy számos európai országban is jól működik ez a testület. Prevencióra, bűnmegelőzésre van szükség, nem pedig arra, hogy egy már megtörtént bűntény után helyszíneljen a rendvédelem.

Ha egyszer mi kapjuk meg ezt a feladatot, a Mi Hazánknak nem tizenhárom év, de még két hét sem fog kelleni, hogy letegye a rend alapjait!

Dócs Dávid, a Mi Hazánk alelnöke

További bejegyzések

A Mi Hazánk vállalta a Partizán-vitát Újbuda szivárványkoalíciós polgármesterjelöltjével

Dér Dániel

Az üzemanyagárak érdemi csökkentését nem a kiskereskedőktől, hanem az adóterhek mérséklésével a kormánytól várjuk!

Dér Dániel

Vitézy plakátjaival ragasztják le a Mi Hazánk hirdetéseit

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben