Erkölcsileg méltatlanná vált Sulyok Tamás, mert a magyar föld idegen kézre játszásában vett részt!

Novák Katalin kegyelmi botránya után most a Fidesz által kinevezett Sulyok Tamásról láttak napvilágot olyan bizonyítékok, amelyek egyértelműen alátámasztják, hogy a magyar föld osztrákoknak való kijátszásában vett részt, Ausztria tiszteletbeli konzuljaként. Ez a tevékenysége erkölcsileg vállalhatatlan!

A kormány által a nemzeti egység megteremtésére kinevezett államfő az eredeti feladatával szemben ezzel ismét morális válságot okoz, hiszen részt vett a haza kincseinek korlátozott mennyiségben rendelkezésünkre álló erőforrásának, a magyar földnek az idegeneknek történő kiárusításában.

A Mi Hazánk Mozgalom szerint a magyar föld nem eladó, ezért megbocsáthatatlan bűnnek tartjuk, ha annak kiárusításban – akár a jelenben, akár a múltban – részt vállalt valaki az ország vezető beosztású személyei közül. Számtalan esetben hívtuk fel a figyelmet már a Parlamentben arra, hogy több megyényi területet szereztek meg külföldi gazdák – sokszor szervezett kereteken belül -, jóval olcsóbban, mint a nyugati földárak, jóval nagyobb tőkeerővel, mint amivel a hazai gazdák rendelkeznek, és versenyezni tudnának, ezért különösen súlyos és minősített ez az eset.

Egy ilyen botrányos eset kiderülése után Sulyok Tamásnak az egyetlen elfogadható döntése a köztársasági elnöki címről való azonnali lemondás!

Dócs Dávid, az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságának tagja, a Mi Hazánk alelnöke

További bejegyzések

A kormányzat hibája, hogy újra aszály fenyegeti az eredményes gazdálkodást!

Dér Dániel

Ne a profit és a kizsákmányolás, hanem a magyar dolgozó élete legyen az első!

Dér Dániel

Nem vált be a kormány akkumulátorgyár nagyhatalmi terve!

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben