Egymilliós nyomravezetői díj a vendégmunkás-bűnözés ellen a Mi Hazánktól

Egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánl fel a Mi Hazánk Mozgalom, hogy segítse egy szexuális erőszak miatt körözött vietnámi vendégmunkás elfogását – jelentette be Novák Előd vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón az ORFK Teve utcai székháza előtt.

 A párt alelnöke azt mondta, hogy a kormány által is elismert migránsbűnözésnek van két olyan fajtája, melyről nem szeret beszélni a Fidesz: az egyik a régi migránsaink körében elterjedt cigánybűnözés, a másik pedig a most kialakuló vendégmunkás-bűnözés. Hozzátette: mindkettő ellen tüntet a Mi Hazánk augusztus 29-én 18 órakor a kőbányai börtön előtt a Maglódi úton.

A politikus rávilágított: a legutóbbi munkanapon tette közzé a Miskolci Járásbíróság, hogy elrendelte annak a másik vendégmunkásnak a letartóztatását is, aki a megalapozott gyanú szerint egy borsodi kisvárosban tartott augusztus 20-i rendezvényen több nőt kísérelt megerőszakolni, egyiket ököllel fejbe is verve. De eközben hetek óta sikertelenül körözi a rendőrség azt a másik, vietnámi vendégmunkást, akinek hasonló esetéről nem is volt híradás. Bár a rendőrség ez esetben nem tűzött ki nyomravezetői díjat, a felajánlásom nyomán mégis lehet, egymillió forint – jelentette be Novák Előd.

A képviselő hozzátette: Orbán Viktor szerint „illedelmesen kopogtak” ezek a hazánkban törvényesen tartózkodó, szexuális erőszakot elkövető vendégmunkások, a Mi Hazánk szerint azonban az efféle „eltérő kultúrájúakra” nincs szükség, így a nekik épülő akkumulátorgyárakra sem hazánkban. Szükség van viszont kémiai kasztrálásra a nemi erőszakot elkövetők megfékezéséhez. Ha ilyen szigorral léphetnének fel a hatóságok velük szemben, akkor a bűnözőknek kevésbé lenne vonzó célpont Magyarország, családjaink pedig nagyobb biztonságban élhetnének – zárta sajtótájékoztatóját Novák Előd.

(MTI nyomán)

További bejegyzések

A kormányzat hibája, hogy újra aszály fenyegeti az eredményes gazdálkodást!

Dér Dániel

Titkok a szűrővizsgálatok mögött: Magyarország az amerikai tőzsdén?

Dér Dániel

A Mi Hazánk elmúlt 1 éve 10 percben

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben