A Rogán Antal irányítására bízott titkosszolgálat nem tölti be a társadalom által elvárt funkciókat!

Az ártatlan magyar emberek sérelmére február elején a fővárosban elkövetett támadások elkövetése egyértelműen a ANTIFA szélsőbaloldali szervezet külföldről érkezett csoportjaik és az őket segítő magyar szélsőbaloldali csoportok tagjainak terhére róhatók, míg a bűncselekmények elkövetésének relatív lehetősége a magyar titkosszolgálatokat felügyelő minisztert, vagyis Rogán Antalt közvetetten terhelik!

Határozott véleményünk, hogy a 2022-es választásokat követően a Magyar Kormány 30 milliárd forintos bekerülési költséggel megvalósított „Védelmi Igazgatási átalakítás” nem járt sikerrel, ugyanis a tárgyalt eseménysorozat – normál esetben – alapvető titkosszolgálati rutineljárásokkal megelőzhető lett volna!
Súlyos felelőtlenség volt célirányos szakképzettséggel nem rendelkező, szakmailag dilettáns, és már a személyében is nemzetbiztonsági kockázatot jelentő Rogán Antal felügyeletére bízni a Polgári Titkosszolgálatokat. Az eset kapcsán egyértelművé vált, hogy Rogán Antal irányítására bízott titkosszolgálat nem tölti be a társadalom által elvárt funkciókat!

A nemzetbiztonság mint állapot, egy adott ország közrendjének az alappillérekkel, hogy legyen, illetve az adott ország társadalmának a napi szintű, stabil közbiztonság iránti igényéből fakadó lakossági összérdek! A titkosszolgálatnak tehát egy ország érdekeit kellene, hogy szolgálja nem pedig a kormánypártét.
A bűncselekményeket követően a rendőrség sem tudta kontrollálni az eseményeket, hiszen nem ismerte fel időben a cselekmény sorozat jellegét, ennek megfelelően elmulasztott számos olyan eljárási cselekményt foganatosítani, mellyel a lakosság zavartalan mindennapi életviteléhez szükséges biztonságérzetet segíthette volna elő! A rendőrségi eljárás, a nyomozás, és a bűncselekmények megelőzése céljából kivitelezett csapaterős tevékenységek szakmai jellegű
megítélése sem maradéktalanul pozitív a részünkről!

Szabó Sándor János, a Mi Hazánk Mozgalom Rendvédelmi Kabinetjének
rendőrségért felelős alelnöke

További bejegyzések

Toroczkai László válasza Magyar Péternek

Dér Dániel

Magyarország nem keveredhet bele a háborúba Izraelben sem!

Dér Dániel

Ne fogadja el a kormány a WHO pandémiaszerződését!

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben