A BRFK kitiltani kényszerült a Pride-ot a felvonulásaik történetének legszimbolikusabb helyeiről a Mi Hazánk korábbi bejelentése és a Kúrián sikerrel járt jogorvoslata miatt, így a Szivárvány Misszió Alapítvány által bejelentett Andrássy út – Bajcsy-Zsilinszky út – Deák tér útvonalon nem vonulhatnak az LMBTQP-propagandisták a rendőrség végleges határozata szerint: http://www.police.hu/sites/default/files/Felt%C3%A9teles%20tilt%C3%B3%20hat%C3%A1rozat_1.pdf

Karácsony Gergely bánatában a szivárványos zászlaját félárbocra eresztheti. Bár a kormány által irányított rendőrség múlt héten a Mi Hazánk Mozgalom ellentüntetését tiltotta be, a Kúria ítélete szerint (https://kuria-birosag.hu/hu/gyulhat/kiv3999920215-szamu-hatarozat) ez jogsértő volt, és elsőbbséget élvező, érvényes benyújtásként fogadtatták el az általam bejelentett gyűlést, ezért kényszerült a BRFK új határozatot hozni:

Az ún. Budapest Pride heterofób szervezői múlt héten engem vádoltak hazugsággal, az Indexnek úgy nyilatkozva, hogy „a Novák Előd által vágyott jogvita egyszerűen nem létezik, nem foglaltak be előlünk semmit”. Az LMBTQSTB-propagandisták most azzal folytatták hazudozásukat, hogy szerintük a Kúria döntése alapján a magunkfajták akciója nem sikerült. Valójában jogvita igenis volt, épp ezért került a Kúria elé a bejelentések ügye. Amit a Fidesz-kormány 11 éve nem tud vagy nem akar, azt mi idén megoldottuk, köszönet érte dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvédnek, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetőjének is. Nyilván nem lehet minden helyet minden időre lefoglalni a deviánsok elől, de a legszimbolikusabb Andrássy útról való kiszorításuk és több más reprezentatív közterület lefoglalása igenis komoly siker és jelzésérték: elég volt az LMBTQP-propagandából! Nem kérünk lezárások idején is szerte a világból ide szervezett aberráltakból, akik számíthatnak még további meglepetésekre a magyar ellenállás sok éve megedződött szervezeteitől és tagjaitól.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk. Az évről évre ismétlődő eseményen számos olyan kihívóan közösségellenes magatartás történik, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást keltsen, tehát a garázdaság definícióját kimeríti a felvonulás, ahogy a szabálysértési törvény 192. §-a szerinti közerkölcs megsértése és a Btk. 205. §-a szerinti szeméremsértés is megvalósul, ezekre a rendszeresen előforduló esetekre is hivatkozva kezdeményeztem az LMBTQP-felvonulás betiltását, de a kormányzat sajnos letérdelt a homoszexuális lobbi előtt.

Pedig dr. Falus András akadémikus, genetikus is egyértelművé tette, hogy a homoszexualitás terén „a genetikai háttér megléte fokozott hajlamot és nem végzetet jelent.” A homoszexuálisok szaporodásának módja egyértelműen a propaganda, melynek véget vetne a Mi Hazánk Mozgalom, hogy legalább a divathomoszexuálisok számát csökkentsük.

A homoszexualizmus agresszív mozgalma által hirdetett beteg büszkeséggel szemben méltósággal kellene viseljék sorsukat, nem kéne kérkedjenek devianciájukkal, normálisnak hazudva azt, ami nem az, és nem kéne gyerekek örökbefogadását követelniük sem így, hogy közben nem is akarnak normális párkapcsolatban élni. A jogaik most is egyenlők, de többletjogokat nem támogat a Mi Hazánk Mozgalom, ellenezzük a természetellenes, beteges devianciák törvényesítését a homoszexuális párok házasságkötésétől kezdve a pedofíliáig mindet.

Novák Előd
a Mi Hazánk alelnöke

X