Január végén tartja évértékelőjét a Mi Hazánk Mozgalom elnöke – értesült a Magyar Nemzet. Toroczkai László második alkalommal értékel elnökként, mióta kilépett a Jobbikból, és új pártot alapított. Egy évvel ezelőtt Toroczkai először beszélt az „északi civilizáció„ megmentéséről. – Fizikai, illetve kulturális és szellemi értelemben is falat kell építeni a Kamcsatkától Izlandig terjedő „északi civilizáció” védelmében, mert Magyarország a magyar embereké, Európa pedig az európaiaké – fogalmazott egy éve a pártelnök, aki azt is mondta, 2022-ben a nemzeti erők egyik legnagyobb ellensége a Momentum lesz, melynek vezetőiről köztudott, hogy rendszeresen találkoztak Emmanuel Macronnal és a többi Rothschild-féle bankárral Párizsban, hogy megkapják az útmutatást.

Toroczkai egy éve a Jobbikról, mint már balliberális pártról azt mondta: olyan árulást hajtott végre a magyar történelemben, ami példátlan. – Mintha azt mondanánk, Kun Béla Horthy Miklós kormányzó koalíciós partnere, Adolf Hitler a Jad Vasem múzeum igazgatója, vagy Sztálin Nobel-békedíjat ad át.

– Erről szól a Jobbik átalakulása, ami, miközben pillangóból hernyóvá változott, a magyar történelemben a pártok Hegedűs hadnagyává vált – fogalmazott Toroczkai, aki szerint azok az erők, amelyek az egyesült balliberális tömb mögött állnak, felismerték azt a „számukra tragikus, számunkra reménykeltő valóságot”, hogy a magyar emberek „nem vevők a momentumos életképtelen gyerekekre”.

Forrás: magyarnemzet.hu

 

 

X