“Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Hazudtunk reggel, éjjel, meg este.” – azzal a Gyurcsány Ferenccel közös sajtótájékoztatón jelentette be a baloldali ellenzék közös kormányzásának alapelveit, aki még 2006-ban a szocialisták őszödi frakcióülésén fejtegette, hogyan verték át a magyar embereket. Reméljük, sosem kerül sor arra, hogy ez a moslékkoalíció irányítsa hazánkat, mert az Magyarország és a magyar nemzet gyors halálát jelentené, míg a kontroll nélküli Fidesz-uralom a lassút.

A sajtótájékoztatón önmagával békében élő nemzetről és 15 millió magyar képviseletéről beszéltek azok, akik román és szlovák pártok mellett kampányoltak, azok, akik 2004. december 5-én elárulták hazájukat és a határon túl élő nemzettestvéreink ellen szavaztak. Pont az a Jakab Péter beszélt erről, aki szerint a járványhelyzetben nem kell szolidárisnak lennünk a határon túli magyarokkal.

Szabad sajtóról beszéltek azok, akik a Gyurcsány-kormány idején jobboldali újsáígrókat próbáltak bűncselekmény gyanújába keverni és ártatlanul börtönbe juttattni. Akkor viszont hallgattak, amikor a Facebook indoklás nélkül, törvénytelenül tiltotta le a Mi Hazánknak és a párt elnökének, Toroczkai Lászlónak több mint kétszázezer követővel rendelkező oldalát. Az sem zavarta a baloldali szivárványos koalíció tagjait, hogy az RTL Klub a médiatörvényt semmibe véve hallgatja el évek óta a Mi Hazánk létezését.
Az a Kunhalmi Ágnes beszélt szabad és méltányos oktatási rendszerről, akinek pártja, az MSZP kormányzása alatt több száz iskolát és óvodát zártak be és rengeteg pedagógust tettek utcára.
A Mi Hazánk maradt az egyedüli Gyurcsány-mentes ellenzéki párt.
A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné a mentelmi jogot, kizárná a közéletből a volt kommunistákat, írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot, az oktatásban pedig az integráció mindenáron való erőltetése helyett szegregálna is.
A Mi Hazánk bevezetné a sorkatonai alapkiképzést, 2030-ban népszavazást tartana az EU-tagságunkról, vagyonadót vetne ki a milliárdosokra és kitiltaná a homoszexuális propagandát az iskolákból. A Mi Hazánk dupla büntetést szabna ki a politikusbűnözőkre, megszüntetné a cigányügyi programokat és hatályon kívül helyezné a trianoni diktátumról szóló törvényt.

Mi Hazánk Mozgalom
X