A Mi Hazánk Mozgalom szervezetei napról napra alakulnak, ezzel kéz a kézben kezdjük el a párt részeként működő ifjúsági szervezet felállítását Mi Hazánk Ifjai néven, amelybe minden, hazáját szerető és annak jövőjéért tenni hajlandó fiatalt várunk.

Olyan hazát szeretnénk, amelyben a fiatalok párt találnak, családot alapítanak, tehetségüket ki tudják teljesíteni, és hivatásukból tisztességes megélhetést tudnak biztosítani családjuknak. Olyan hazát, ahol a tanulás nem a pénztárcától, hanem a tehetségtől és a szorgalomtól függ. Olyan hazát, ahol a fiatalok tudatosan és örömmel vesznek részt a közéletben, büszkék magyarságukra, és a nemzethez tartozás érzése megélt valósággá válik.

A Mi Hazánk Ifjai nemcsak politikai szereplő lesz, hanem olyan közösség, ahol majd barátságok szövődnek, hasonló gondolkodású fiatalok alkotnak egy összetartó csapatot, amelyet a közös élmények kovácsolnak össze. Várjuk a jelentkezőket az [email protected] címen. A most induló Mi Hazánk Ifjaihoz 14 és 28 éves kor között lehet csatlakozni, de tagja maradhat 30 éves koráig bárki.

Toroczkai László
a Mi Hazánk Mozgalom elnöke

Dúró Dóra
a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese,
az Országgyűlés legfiatalabb képviselőnője

06-70-379-92-07, [email protected]

X