A magyar kormány folytatja katasztrofális külpolitikai lépéseit

Bár Magyarországon szinte teljesen elhallgatták a hírt, de néhány nappal ezelőtt az ENSZ Közgyűlésében Magyarország nemmel szavazott arra a határozatra, amely elítélte Izraelt a megszállt palesztin és szíriai területeken illegálisan létesített zsidó telepek miatt. A határozatot 145-7 arányban fogadták el. Ez még a korábbi, a tűzszünetet sürgető ENSZ-határozat elutasításánál is érthetetlenebb és veszélyesebb döntés a magyar kormány részéről. Magyarország ismét egyedül maradt Izraellel, az USA-val és Kanadával, szinte az egész világgal szemben. A Mi Hazánk szerint nem a provokációt és nem a háborút kell támogatni, hanem a békét és a kétállami megoldást. A magyar érdek a semlegesség. Az Orbán-kormány jelenlegi politikája teljesen elszigeteli Magyarországot, és ennek súlyos gazdasági következményei lehetnek.

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnök-frakcióvezetője

További bejegyzések

Folytatódik Szegeden a kínai akkumulátorgyár terjeszkedése!

Dér Dániel

Vendégmunkások és büntetett előéletűek is honvédek lehetnek ezentúl, de az oltatlanok, hazafiak és önkormányzati képviselők nem!

Dér Dániel

Egyetlen eurócentet se fizessünk!

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben