A Fidesz a Mi Hazánk korábbi javaslatát valósítja meg a nyilvános pedofil adatbázis ügyében

Pedofilellenes törvénycsomagot nyújt be a Fidesz az országgyűlés elé jövő héten a gyermekek védelméért és az elkövetők súlyosabb büntetéséért – közölte a Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté. – Létre kell hozni egy kereshető pedofil-nyilvántartást azokról, akik gyermekek sérelmére követtek el szexuális bűncselekményt. Ez sok esetben meggátolhatja, hogy a pedofilok újra gyermekek közelébe kerüljenek – fogalmaz Kocsis, amivel a Mi Hazánk Mozgalom mélységesen egyetért. Ugyanakkor ki kell emelnünk, tételesen bizonyítható, hogy ez az ötlet a Mi Hazánk korábbi javaslatának lemásolása.

A Mi Hazánk ugyanis már másfél évvel ezelőtt, 2019. novemberében – mikor a tápiósági pedofil háza előtt tüntettünk – követelte a nyilvánosan elérhető pedofil adatbázis létrehozását gyermekeink védelmében. Azóta is számtalan alkalommal hangot adtunk követelésünknek, így azt, hogy a Fidesz ezt végül megvalósítja, egyértelműen saját sikerünknek tekintjük. Természetesen nem dőlünk hátra, emlékeztetünk elképzeléseink további pontjaira is. Kezdeményezzük a pedofilok kémiai úton történő kasztrálását, a súlyosan visszaeső pedofil bűnözők társadalomból való kikapcsolását pedig a szibériai bérrabtartással oldanánk meg!

Mi Hazánk Mozgalom

További bejegyzések

Felajánlja egy évi jövedelmét társadalmi célra Novák Előd

Dér Dániel

Gáz van!

Dér Dániel

Eljött a Mikulás a Pajtárs gyermekmozgalomhoz is

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben

X