Újabb önkormányzati képviselővel gyarapodik a Mi Hazánk

A Mi Hazánk Mozgalom színeiben újabb önkormányzati képviselő kezdi meg a munkát Lepsény településen. Képviselői lemondás miatt Gieber Lajos, a Mi Hazánk 2019-es lepsényi önkormányzati képviselőjelöltje kerül be a testületbe 2022. január közepétől.

Gieber Lajos a Mi Hazánk lepsényi szervezetének elnöke, alapító tag, Fejér megye 5. választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje. 36 éve dolgozik mozdonyvezetőként, a Mi Hazánk Közlekedési Kabinetjének tagja. Nemzeti elkötelezettségű lokálpatriótaként egy évtizede vesz részt Lepsény politikai és mozgalmi életében, valamint Fejér megye 5. választókerületének szervezésében. Kiemelt jelentőségű számára a családi gazdaságok támogatása, a tömegközlekedés 21. századi szintre való emelése, valamint a magyar oktatásügy helyzetének javítása.

Árgyelán János, a Mi Hazánk Fejér megyei elnöke, megyei önkormányzati képviselő

További bejegyzések

Első ellenzéki pártként adta le ajánlásait a Mi Hazánk

Dér Dániel

Aprópénzbe fojtott harc a fenyegetőző végrehajtóval!

Dér Dániel

Antiglobalista tüntetést szervez a Mi Hazánk

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben