Badó Péter, Fejér megye 4. választókerület (Dunaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Badó Péter helyi képviselőjelöltünk 44 éves, Dunaújvárosban érettségizett, az első diplomáját a Dunaújvárosi Főiskolán szerezte, majd a Pannon Egyetemen okleveles vegyészmérnökként végzett. Az első diplomája megszerzése óta a Dunai Vasműben dolgozik. Évről évre növekvő bizonytalanságot, összességében egy romló életérzést tapasztal.

2018 óta a Mi Hazánk Mozgalom helyi vezetője. Elkötelezett aziránt, hogy a választókerületének és a térség valamennyi polgárának érdekét a lehető legmagasabb szinten képviselje. Mivel családjával ezer szállal kötődik Dunaújvároshoz – felesége itt dolgozik pedagógusként, kisfia a helyi Vasvári Pál általános iskolába jár –, nemcsak látja, hanem magáénak is érzi a város problémáit. Szeretné hatékonyabban kihasználni a régió gazdaságföldrajzi, demográfiai és infrastrukturális adottságaiban rejlő lehetőségeket. Megítélése szerint a szűkebb régiók törekvéseinek integrálása kell az alapját képezze az országos szintű politizálásnak. Nagy szükség van biztos megélhetést nyújtó munkahelyekre, melyek szilárd jövőképet adnak a fiatalságnak és a családoknak, ezáltal újra vonzóvá teszik a régiót.

A jelenlegi pandémiás helyzet, illetve a sokszor észszerűtlen lezárások nyomán rengetegen vesztették életüket ellátatlanság miatt, és szembesülniük kellett a betegségek hosszú távú szövődményeivel, valamint azokkal a gazdasági károkkal, amelyek felszámolása, már ha egyáltalán lehetséges, óriási feladatokat fog róni a társadalomra. Egyik fő feladatának tekinti, hogy megakadályozza, hogy a gazdasági utóhatások további áldozatokat követeljenek.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/mihazank.dunaujvaros

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben

Folytatás böngészőben
Telepítés Applikáció telepítése
Applikáció telepítése
Mi Hazánk Mozgalom
Get our web app. It won't take up space on your phone.
Telepítés
A bejegyzés megtekintése
Mi Hazánk Mozgalom
Chrome
Applikáció telepítése
Bezár

For an optimized experience on mobile, add Mi Hazánk Mozgalom shortcut to your mobile device's home screen

1) Press the share button on your browser's menu bar
Applikáció telepítése