A magyaroknak járna kártérítés Gyöngyöspatán a Mi Hazánk szerint

A Mi Hazánk szerint felháborító a Kúria ítélete, amelynek nyomán pénzbeli kártérítéshez jutnak a gyöngyöspatai cigány családok, egyúttal a kormánypártok felelőssége is világos, hiszen tíz év alatt sem tették törvényileg lehetővé az igazságos szegregációt: ezt egyedüli pártként a Mi Hazánk szorgalmazza. Valójában azok a magyar családok az áldozatok, akik arra kényszerültek, hogy más település iskolájába vigyék gyerekeiket, hogy biztonságban tudhassák őket. Egy normális országban nekik járna kártérítés.
A Mi Hazánk szerint ki kell mondani, hogy a tisztességes, normákat betartó gyermekek jogainak érvényesítése az első, és nem nekik kell szedniük a sátorfájukat, hanem azoknak, akik képtelenek a közösségbe beilleszkedni. Egyedüli pártként szorgalmazza ezért a Mi Hazánk az igazságos szegregáció törvénybe iktatását, így nem lenne lehetőség kártérítési perekre sem.
Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese

További bejegyzések

Mondjon le a végrehajtói kar elnöke!

Dér Dániel

Meg kell akadályozni a magyarok vendégmunkásokra cserélését a sopronkövesdi Autolivben

Dér Dániel

Színjáték, hogy Nagy Márton berendelte a MOL-t – a saját hasznából is engedjen a kormány!

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben