Tovább romolhat a közbiztonság a TASZ feljelentésének és a bíróság  döntésének köszönhetően Miskolcon? – tette fel a kérdést sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk önkormányzati képviselője.
Mint a médiából ismert, a TASZ beperelte Miskolcot a bíróság pedig elmarasztalta a összevont hatósági ellenőrzések miatt. Képviselőként mindig is elmondtam, hogy a jelenleginél sokkal szigorúbb hatósági intézkedésekre és szankcionálásra lenne szükség a közbiztonság javítása érdekében. Véleményem szerint ez a döntés azt eredményezheti, hogy a hatóságok még kevésbé fognak merni intézkedni.
Úgy gondolom, a törvény mindenkire egyformán vonatkozik, telepen élőre és kertvárosban élőre, magyarra és cigányra, szegényre és gazdagra egyaránt. Miként a törvények betartatása és ellenőrzése pedig a hatóság feladata, a telepeken is és a kertvárosban is, magyar vagy cigány, szegény vagy gazdag esetében is! Miskolci lakosként felteszem a kérdést, mikor fog fellépni a TASZ azért, mert mélyigénytelen emberek egy élet munkáját teszik tönkre például a Bábonyibércen, a Szarkahegyen vagy a város más pontjain. Mikor fog fellépni, amikor egy élet munkájával felépített ház értéke nullázódik azért, mert a közösségi  együttélés európai normáit betartani nem tudó emberek költöznek egy utcába. Hiszen mindenkinek joga van a nyugodt és biztonságos élethez!
Képviselőként mindig támogattam döntésemmel a közbiztonsági előterjesztéseket és miskolci lakosként is arra kérem a TASZ-t, ha már segíteni nem tudnak, akkor menjenek haza Miskolcról!
mihazank.hu
X