Nagy Zsolt helyi képviselőjelöltünk XIII. kerületi lakos, sokat foglalkozott a közösség, a nemzet érdekeinek felkarolásával. A Mi Hazánk Mozgalomban a kezdetek óta ott van, tagja az Energetikai Kabinetnek, a megújuló energiahordozók elszánt híve. A politika és a történelem lelkes kutatója. Indult az 2019-es önkormányzati választáson, valamint a 2020-as helyközi önkormányzati választáson Angyalföld 9-es körzetében. Elsőként szorgalmazta a Szegedi úti közúti aluljáró létrehozását.

Legfőbb szívügye a műemlékek körének bővítése, azok felújítása, a régi értékek megvédése. A Mi Hazánk Mozgalom Fővárosi Műemlék- és Városképvédelmi Csoport vezetője. Támogatja a Margitsziget visszacsatolását a XIII. kerülethez, de a korrupciót, a látszatberuházásokat, a silány munkát elutasítja. Budapestiként elsősorban szeretné elérni az Erzsébet híd átalakítását, szorgalmazva a régi lerombolt híd díszei többségének a rekonstrukcióját. Nem ért egyet a Fudan Egyetem és a felhőkarcolók építésével.

Fel kívánja hívni a figyelmet a koronavírus elleni oltás veszélyeire, és az oltatlanok hátrányos megkülönböztetése ellen is szót emel. A független, védhető, fejlődő, zöld Magyarország megteremtéséért küzd.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/nagyzsolt.XIII.7.Oevk
facebook.com/mihazank.xiii

X