Lengyel Márk helyi képviselőjelöltünk több szállal kötődik a választókerülethez, hiszen itt él, tanul, dolgozik. Születése óta bőnyi lakos, itt is tervezi a jövőjét menyasszonyával, itt szeretne majd családot alapítani. Ezen településen indult már többször is önkormányzati képviselőnek. Jelenleg a győri Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karán tanul, negyedéves joghallgató. Munkatapasztalatát tekintve sokrétű, de mindig is emberekkel foglalkozott, vendéglátózott, marketinges cégnél töltött be értékesítő szerepet.

Egyik fő alapelve, hogy annak a közösségnek, amitől annyit kapott, annak vissza is kell valamit adni. Ennek okán tagja több társadalmi szervezetnek, mint például kézilabda egyesület, vagy lakóhelyén elismert polgárőr egyesület. Az utóbbiban vezető tisztséget is betölt.

Fontosnak tartja, hogy valódi képviseletet adjon az embereknek. Vallja azt, hogy egy képviselő választóinak szolgája, és nem fordítva. Egy országgyűlési képviselőnek nemcsak a választások előtt kell ellátogatni a választókerületébe, hanem mindig. Megválasztása esetén állami bérlakásprogram beindítását fogja szorgalmazni vidéken, ezzel vonzóbbá téve a falvakat, és az elvándorlás helyett az itthon maradást előmozdítva. 26 éves fiatalként pontosan tudja, mi a fiatal felnőttek problémája, ezért az ő hangjuk is akar lenni az Országgyűlésben.

Email címe: [email protected]

X