Szeretnél a Mi Hazánk parlamenti gyakornoka lenni? Itt a lehetőség!

Ha egyetemre jársz, vagy éppen most végeztél, nálunk a helyed!

A gyakornoki programban az Országgyűlés őszi ülésszaka során megismerhetitek a plenáris üléseket, a bizottsági és szakpolitikai munkát, de a Mi Hazánk központi kommunikációjának szervezésébe, végrehajtásába, illetve a jogalkotási munkákba is betekintést nyerhettek.

A program 2022. október elejétől november végéig tart, és rugalmasságot biztosít: bármilyen szak bármilyen tagozata mellett beilleszthető a tanulmányi munkába. Jelentkezési határidő: szeptember 25.

A gyakornokoknak közös programokat is szervezünk, amelyek során az Országgyűlés különböző szerveinek működését is megismerhetitek, de filmklubon és ifjúságpolitikai tartalmú beszélgetésen is részt vehettek, és közös meccsnézést is szervezünk országgyűlési képviselőinkkel.

A jelentkezést e-mailben kérjük benyújtani a [email protected] címre, melyhez önéletrajzot és egy, legfeljebb két A/4-es oldal terjedelmű motivációs levelet kérünk, amelyben megjelölitek, hogy mely szakterületekkel szeretnétek foglalkozni. Jelentkezz és legyél Te is a Mi Hazánk gyakornoka!

X