Az Isten, Haza, Család jelszóhármas mentén, a pártérdek helyett a magyar érdek hangsúlyosabb képviselete érdekében a Mi Hazánk Mozgalom és a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt értékelvű együttműködési megállapodást kötött. A nemzeti összefogás jegyében a két párt kész közösen gyarapítani országunkat, éltetni nemzetünket, felemelni a méltatlanul magára hagyott magyar vidéket, megvédeni és megtartani a magyar földet, helyreállítani a cserben hagyott magyar dolgozók és kisgazdák becsületét, széleskörű társadalmi elismerését.

A Mi Hazánk fiatal dinamizmusa és az FKgP történelmi hitelessége együtt közelebb viheti nemzetünket a két párt közös céljainak eléréséhez. Olyan hazát szeretnénk teremteni, ahol megállítható a kivándorlás és a népességfogyás, ahol gyarapodik, épül, szépül az egész ország. Ahol az emberekre biztos, kiszámítható és élhető jövő vár. Olyan társadalmat, ahol a népességet saját nemzettársaink és leszármazottjaik alkotják, és nem idegen bevándorlók. Olyan gazdasági környezetet, ahol nem a multinacionális tőke, és nem néhány helyi vagy épp külföldi oligarcha birtokolja a nemzetgazdasági potenciál és a magyar föld túlnyomó részét. Ahol elmondhatjuk: a hazánk gazdái vagyunk, Magyarország a magyar embereké, a magyar föld pedig nem eladó!

Az elvtelenül egyesült balliberális tömbbel szemben a Mi Hazánk és MIÉP, valamint az FKgP együttműködése mindenféle külső kényszertől vagy politikai spekulációtól, taktikázgatástól mentesen jött létre, anélkül, hogy bármelyik félnek is meg kellene tagadnia önmagát, illetve elveit. A nemzeti összefogás harmadik utat kínál ezzel a választóknak, valódi nemzeti értékek és elvek mentén. Se Gyurcsány, se Orbán elvásott rendszeréből nem kérünk! Hisszük, ha lassabban is, de céljainkat csak következetesen és hitelesen érhetjük el, mert a politikára is igaz: ki mint vet, úgy arat!

A megállapodás teljes szövegét ide kattintva olvashatják.

X