Az Audi hazai munkavállalóinak bérkövetelései összhangban vannak a Mi Hazánk célkitűzéseivel, ezért a mozgalom támogatja azokat. Célunk, hogy a magyarországi bérek felzárkózzanak az európai, de legelőször a közép-európai bérekhez, mert már a régióban is sereghajtó Magyarország.

Azt szeretnénk, hogy ne külföldről importált, adott esetben többletköltséggel is járó munkaerővel váltsák ki a szakmailag kiváló, megbízható, szorgalmas magyar munkaerőt, amely az elértéktelenedő bérek miatt egyre nagyobb számban külföldön keresi a boldogulás lehetőségét. Azt szeretnénk, hogy a magyar dolgozók kiemelkedő termelékenységi mutatói visszaköszönjenek a bérekben, azt szeretnénk, hogy a multinacionális vállalatok ne a magyar dolgozók kizsákmányolásában, hanem megtartásában legyenek érdekeltek, és versenyképességüket ne az alacsony hazai bérszínvonal fenntartásával, hanem a magasabb hozzáadott értékkel biztosítsák.

A Mi Hazánk minden erejével és eszközével kiáll a magyar dolgozók mellett. Érdekükben minden törvénymódosítási lehetőséget is megragadunk.

Ferenczi Gábor, a Mi Hazánk alelnöke
Ferencz Tamás Gergő, a Mi Hazánk Győr-Moson-Sopron megyei elnöke

X