A Mi Hazánk Európája – EP-választási program

Töltse le programunkat IDE kattintva!

 

Ahogy azt mozgalmunk Alapító nyilatkozatában is megfogalmaztuk, a mi hazánk Európa szívében, a Kárpát-medencében van. Olyan nemzet vagyunk, amely egyformán büszke ezer éves nyugati, keresztény kultúrájára és a sztyeppei ősmagyaroktól örökölt, nemzetmegtartó értékeire, dicső szilajságára is. Az önazonosságunk meghatározásához új fogalmat vezetünk be: az Északi Civilizáció gondolatát, amely földrajzi értelemben Kamcsatkától Reykjavíkig terjed, politikai értelemben Európa és Ázsia keresztény fundamentumra épült országait jelenti, a nyelvi és az őstörténet-kutatás szempontjai alapján azonban még ennél is nagyobb eurázsiai területet ölel fel.

Mi, magyarok, magunkba ötvöztük az Északi Civilizáció keleti és nyugati hagyományait. Ebből is következik, hogy célunk és küldetésünk hosszú távon nem is lehet más, mint nemzeti önrendelkezésünk kivívása és védelme az igazságtalan határok által elszakított több millió honfitársunkra is kiterjedően, illetve a jelenlegi súlyos, Ukrajnában véres konfliktushoz is vezető, újra hidegháborús hangulatot idéző nyugati-keleti megosztottság felszámolása. Ez a törésvonal ugyanakkor az Európai Unión belül is létezik, hiszen az Unióhoz később csatlakozott kelet-közép-európai országokat gyarmatnak tekintették és tekintik ma is, felzárkóztatásuk mindmáig sikertelen volt, a gazdasági különbségek megszilárdultak, sőt bizonyos területeken a szakadékok tovább nőttek. Ennek fő oka, hogy az Európai Unió éppen fordítva működik, mint ahogy kellene. Politikai értelemben törekszik az uniformizálásra, az Európában hagyományos nemzeti közösségek felszámolására jogállaminak álcázott, egyre gátlástalanabb eszközökkel, ugyanakkor gazdasági értelemben a multicégek és pénzügyi körök érdekeit szolgálja, a perifériára szorított országok (köztük hazánk) gyarmatosítását segíti elő, konzerválja a széttagoltságot. A Mi Hazánk Mozgalom célja, hogy ez a pusztító hatású folyamat megálljon, és nemzetünk gyarapodása felé, érdekeinket védő irányba forduljon, felszámolva ezt a mesterséges törésvonalat.

Az Európai Bizottság tavalyi közvélemény-kutatása szerint hazánkban többségbe kerültek azok, akik nem bíznak az Európai Unióban. Egyre többen érzik úgy, hogy az EU inkább gyarmatosít, kihasznál minket. A brüsszeli vezetésnek nem a tagállami szuverenitást folyamatosan csökkentő, erőltetett integráción, nem újabb és újabb transzatlanti megállapodásokon, hanem az Európai Unión belüli gazdasági különbségek csökkentésén és a kölcsönös előnyökön, tiszteleten alapuló nemzetek Európájának megteremtésén kellene munkálkodnia. A drámai népességcsökkenést nem más kontinensekről érkezők tömeges bevándoroltatásával, hanem a hagyományos nemzeti közösségek és értékek védelmével, az európai családok megerősítésével, a gyermekvállalási hajlandóság növelésével kell megállítani.

Mindezeknek a céloknak az eléréséhez gyökeres fordulatra, radikális változásra van szükség az EU intézményeiben. Mindenekelőtt egy új, hazafias erők által irányított Európai Parlamentre, valamint a közép-kelet-európai országok együttműködésének további erősítésére, a visegrádi négyek bővítésére van szükség. Amennyiben ez a bizonyos gyökeres fordulat nem következik be, nem félünk kimondani, hogy az Unión kívül is van élet, de erről a magyar embereknek kell népszavazáson dönteni. A Mi Hazánk az egyetlen párt, mely újratárgyalná a csatlakozási szerződést, és népszavazást szeretne az EU-tagságunkról. Jelszavunk: Magyarország a magyaroké, Európa pedig az európaiaké!

További bejegyzések

A kormányzat hibája, hogy újra aszály fenyegeti az eredményes gazdálkodást!

Dér Dániel

Titkok a szűrővizsgálatok mögött: Magyarország az amerikai tőzsdén?

Dér Dániel

A Mi Hazánk elmúlt 1 éve 10 percben

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben