Felszólítjuk a kerületi önkormányzatokat, hogy az őszi önkormányzati választásokig ne alakítsanak ki újabb fizetős parkolási helyeket Budapesten, ne játszanak át további területeket a parkolási maffiának!

Miközben az autósok milliárdokat dobálnak az automatákba, az önkormányzatoknak érdemi bevételük alig van, sőt egyes kerületekben veszteséges az üzemeltetés. Látnunk kell, hogy a jelenlegi politikai elit érdekelt a közlekedési és parkolási káosz létrehozásában és fenntartásában, hiszen pont arra hivatkozva vezetik be egyre több helyen a fizetős parkolást valós megoldás helyett!

A FIDESZ-es és MSZP-s politikai érdekkör Budapest még beépíthető területeit feláldozva, új lakóparkok, toronyházak létesítéséhez asszisztál, hogy az ingatlanfejlesztős haverok tovább gazdagodhassanak. A következmény előre látható, még kevesebb zöldterület, még több autó az amúgy is elavult úthálózatokon, és még kevesebb parkolóhely. Budapest egyre élhetetlenebb város lesz.

A megoldás: új szemléletű, lakosságbarát városvezetésre van szükség mind a fővárosban, mind a kerületekben. A Mi Hazánk Mozgalom ősztől véget vetne a parkolási maffiózók és az ingatlanspekulánsok korszakának, megszüntetné a politikai kifizetőhelyeket. Elszámoltatná a főváros tönkretételében közreműködőket.

Élhető, a mobilitás vívmányait felhasználó várost építünk.
Pajor Tibor újpesti önkormányzati képviselő,
a Mi Hazánk Budapest Kabinet elnöke

 

X